Cafe Slagroom

Slagroom is onze hoofdsponsor, het is een bruin eetcafé met een typisch Nederlandse uitstraling uit de jaren '50. De inrichting wordt gekenmerkt door een scheepsvloer, authentieke reclameborden, ouderwetse blikken en vele andere leuke en verrassende details uit die tijd. Slagroom kenmerkt zich in Tilburg door het fenomeen ice-dipping en haar lekkere tosti's. Ook zijn ze al jarenlang sponsor van de TOCK er verzorgen ze de lunch tijdens ons mooie evenement.


ESG Verhuur

ESG Verhuur is de verhuur tak van Event Support Group, BartTent en Schrobbeler Sfeertenten. Vanuit de behoefte naar een overzichtelijk website met het gehele assortiment is ESG Verhuur ontstaan. Al de bedrijven hebben los al tientalle jaren ervaring in de verhuur branche, en werken sinds december 2013 geheel samen om een compleet en breed assortiment aan producten en service te leveren door heel Nederland. ESG Verhuur zorgt sinds TOCK 2016 voor het meubilair en de tenten op de velden.


Govers Accountants/ Adviseurs is een platte, informele organisatie met ongeveer 150 medewerkers. Govers is een grote speler voor het MKB in de hele Brainport regio en zet graag een stapje extra voor zijn klanten. Er is bij Govers ruimte voor accountants en fiscale starters!

UltraSound Productions

Ultrasound Productions is een bedrijf gevestigd in Tilburg gespecialiseerd in de verhuur, verkoop en installatie van professionele licht-, geluid- en beeldapparatuur. Daarnaast bent u bij Ultrasound aan het juiste adres voor shows, podia, standbouw en de technische productie van uw evenement. Met ruim 10 jaar ervaring en een professioneel team van gemotiveerde medewerkers met een gedegen kennis van de materialen kunnen zij als geen ander uw creatieve ideeën uitwerken tot een perfect eindresultaat. Ultrasound levert alle licht- en geluidstechniek voor de TOCK.


Venda Vini is meer dan een wijnleverancier. Met ruim 10 jaar ervaring in de wijnbranche en 20 jaar passie voor wijn denken we mee met onze klanten, adviseren we in hun processen en bieden we oplossingen voor hun vraagstukken. Wij zijn er trots op dat onze wijnen geschonken worden in mooie horecagelegenheden verspreid over heel Nederland, variërend van eetcafés en cateraars tot luxe restaurants. Van de keuze voor de wijnlijst, opslag, distributie tot aan het schenken van een mooi glas wijn, wij zetten ons netwerk, kennisniveau en onze passie ook graag voor u in.