PROGRAMMA TOCK 2021

Ook dit jaar zal er naast het spel met de hamer en de bal en de glazen druivennat genoeg te beleven zijn op de velden van de TOCK.
Overdag:
Onze jarenlange hoofdsponsor Café Slagroom zal dit jaar weer present zijn bij het mooiste studentenevenement van het jaar. Wederom kun je bij hen terecht voor het fameuze broodje Pulled Pork en een vegetarisch broodje. Daarnaast verzorgen zij de heerlijke verse oesters, die met verschillende toppings te bestellen zijn.
Daarnaast zullen we dit jaar wederom overdag verschillende cocktails aanbieden die zullen worden gemixt door een professionele barkeeper. Er zullen verschillende frisse combinaties zijn om uit te kiezen tussen de flessen rosé door.
Diner:
Na een succesvolle samenwerking heeft de TOCK weer voor de Honneurs gekozen om het avondeten voor iedere croquet liefhebber te verzorgen. Echter hebben de koks van Honneurs de lat nog hoger gelegd voor zichzelf door 3 verschillende heerlijke maaltijden aan te bieden. Na alle glazen rosé gedurende de dag is een goede maaltijd natuurlijk noodzakelijk om tot in de late uurtjes door te gaan, Honeurs zal daarom als professional op grote evenementen een kwaliteitsmaaltijd neerzetten van het niveau dat jullie van ons gewend zijn.
Avond:
Het programma van de avond houden we nog even geheim, maar je kunt er in ieder geval vanuit gaan dat het de ondertussen ó zo hoge hoge kwaliteit van het evenement niet ten onder zal doen.